Προσφορά** στο live του Ολυμπιακός-ΑΕΚ από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

To πρόγραμμα της ελληνικής Superleague επιφυλάσσει ένα κορυφαίο ντέρμπι αυτή την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, η οποία είναι φυσικά διαθέσιμη για στοιχηματισμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Τα μέλη της ιστοσελίδας, μπορούν να τοποθετήσουν δεκάδες στοιχήματα στον αγώνα, μονά ή παρολί, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο live θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Η νέα προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο, διαφορετικής αξίας το καθένα. Όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά**, μάλιστα, δεν χρειάζεται καν να προβλέψουν σωστά – ακόμη και με μια λάθος πρόβλεψη, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν την προσφορά**;

Στη νέα προσφορά** της Novibet συμμετέχουν μόνον όσες προβλέψεις τοποθετηθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Επιπλέον, τα live στοιχήματα θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά που καλύπτεται στην πλατφόρμα live στοιχήματος της Novibet.

Τέλος, δεν έχει καμία σημασία αν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Μόλις τα τοποθετήσουν, θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν.

 

Ποιες είναι οι ανταμοιβές της προσφοράς**;

Σύμφωνα με τους όρους της σημερινής προσφοράς** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, οι ανταμοιβές που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες είναι τρεις. Πρόκειται για τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο με διαφορετική αξία και κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει ένα τέτοιο, ανάλογα με την αξία του live στοιχήματος που θα τοποθετήσει στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Αναλυτικότερα, το στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής αξίας θα κερδίσουν όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ στο live, το στοίχημα μεσαίας αξίας όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ στο live και το στοίχημα μεγάλης αξίας όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω στο live.

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκε ξανά με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος και η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, χάρισε ξανά στοιχήματα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν live στον αγώνα Κυπέλλου.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία