Αποχωρεί από τη BetFair ο Ian Chuter

O Ian Chuter ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του διευθυντή επιχειρήσεων της εταιρίας στοιχήματος BetFair. Ο Chuter αποχωρεί μετά από τέσσερα περίπου χρόνια στη θέση του διευθυντή επιχειρήσεων, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην εταιρεία, το οποίο καλυπτόταν από την εμπειρία του. Ο πρώην διευθυντής, άλλωστε, διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, έχοντας εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε επιτυχημένες στοιχηματικές εταιρίες, όπως η William Hill.

 

Καμία από τις δύο πλευρές, πάντως, δεν αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρηση του Chuter, η οποία δεν ήταν σε καμία περίπτωση αναμενόμενη.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.