Νέα μη εκτελεστική διευθύντρια για την εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές (οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμα και το όνομά της) και προετοιμάζει το έδαφος με αλλαγές στην ομάδα στελεχών της. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πρόσφατα μια νέα πρόσληψη, αυτή της Nancy Cruickshank ως μη εκτελεστικής διευθύντριας της εταιρείας στοιχήματος.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των μετόχων, όπου εγκρίθηκε και η αλλαγή του ονόματος της εταιρείας, από Paddy Power BetFair σε Flutter Entertainment.

 

To πλούσιο βιογραφικό της νέας μη εκτελεστικής διευθύντριας

Η Nancy Cruickshank εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στην Carlsberg Group, στη θέση του αντιπροέδρου ψηφιακής αλλαγής, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν σε παρόμοιες θέσεις, έχοντας αναλάβει την εκπροσώπηση εταιρειών και προϊόντων στα media. Άλλωστε, είναι εξπέρ στη στρατηγική προβολής στα media, έχοντας εργαστεί σε κορυφαίες εταιρείες, όπως οι Conde Nast, British Sky Broadcasting Group PLC (η οποία έχει μετονομαστεί σε Sky PLC) και Telegraph Media Group.

Την πρόσληψη της Cruickshank, τέλος, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΣ της Paddy Power BetFair, Gary McGann, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τη Nancy στη θέση της ως μη εκτελεστικής διευθύντριας. Μαζί της φέρνει την πλούσια εμπειρία της στον ψηφιακό τομέα, η οποία συνδυάζεται με το επιχειρηματικό της πνεύμα και μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική προσθήκη στο διοικητικό συμβούλιο”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.