Ο Itai Frieberger νέος CEO της 888

Η 888 επιβεβαίωσε την προαγωγή του Itai Frieberger στη θέση του νέου CEO της εταιρίας. Ο Frieberger θα αφήσει τη θέση το COO της εταιρίας του στοιχήματος και θα αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα. Η συγκεκριμένη προαγωγή, μάλιστα, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η 888 είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της και περίμενε απλά την απαραίτητη έγκριση.

 

Ο Frieberger δήλωσε για το νέο του ρόλο στην 888: “Είναι τιμή μου να αναλάβω ως ο νέος CEO της 888. Έχουμε ένα φανταστικό brand, πρώτης τάξης ηλεκτρονικές πλατφόρμες παιχνιδιού, τεράστια επισκεψιμότητα και μοναδικές ικανότητες στο μάρκετινγκ. Όλα αυτά ενισχύονται από μια δυναμική, ταλαντούχα και ικανή ομάδα και μαζί ανυπομονούμε να ενισχύσουμε την επιτυχία της 888, για χάρη των πελατών μας, των συναδέλφων μας και των μετόχων μας”.

 

Παράλληλα, η 888 ανακοίνωσε και την ανάληψη καθηκόντων μη εκτελεστικού προέδρου από τον Brian Mattingley, πρώην εκτελεστικό πρόεδρο.

Η 888 ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα θεωρείται από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.