Εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει στην GVC Holdings το νέο lockdown

Η εταιρεία στοιχημάτων GVC Holdings, ιδιοκτήτρια της Ladbrokes, της Coral και άλλων παρόχων, υπολογίζει ότι νέο lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο θα της κοστίσει αρκετά εκατομμύρια, για δεύτερη φορά μέσα στο 2020. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής υπολογίζουν ότι το νέο κλείσιμο των επίγειων πρακτορείων της θα της κοστίσει περίπου 48 εκατομμύρια ευρώ.

Οι υπεύθυνοι της GVC Holdings ενημέρωσαν τους μετόχους για τις προβλέψεις τους, σχετικά με τις οικονομικές απώλειες που θα προκαλέσει το νέο lockdown, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, μα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου δραστηριοποιείται νόμιμα. Και, όπως είναι φυσικό, οι προβλέψεις αυτές αφορούν αποκλειστικά στις απώλειες που θα προκαλέσουν τα προγραμματισμένα lockdown, τα οποία διαρκούν κατά μέσο όρο ένα μήνα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αν τα μέτρα των κυβερνήσεων επεκταθούν, οι οικονομικές απώλειες της Ladbrokes, της Coral και των υπόλοιπων στοιχηματικών θα είναι μεγαλύτερες.

 

Η ανακοίνωση της GVC Holdings

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας, το lockdown στην Αγγλία (το οποίο θα προκαλέσει το κλείσιμο της συντριπτικής πλειοψηφίας των πρακτορείων των Ladbrokes και Coral) θα κοστίσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Αν, όμως, ακολουθήσει το παράδειγμα της Αγγλίας και το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο (Σκωτία και Ουαλία), τότε το κόστος θα ανέβει στα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Οι παραπάνω απώλειες θα αυξηθούν, όπως είναι φυσικό, από τα μέτρα που έχουν λάβει οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Άλλωστε, η GVC δραστηριοποιείται και στην Ιταλία, μέσω των θυγατρικών Eurobet Italia και Ladbrokes BE, αλλά και στο Βέλγιο.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, τέλος, δεσμεύονται να επανέλθουν με νέες προβλέψεις τις επόμενες ημέρες, όταν θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο των έκτακτων μέτρων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.