Αίτηση χρεοκοπίας κατέθεσε η στοιχηματική εταιρία Mybet

H στοιχηματική εταιρία Mybet επιβεβαίωσε ότι κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας στο αρμόδιο γερμανικό δικαστήριο, εξαιτίας των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Η αίτηση έχει κατατεθεί εδώ και μερικές ημέρες, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα μέλη της στοιχηματικής της ιστοσελίδας δεν πρόκειται να επηρεαστούν στο άμεσο μέλλον.

Η αίτηση χρεοκοπίας αποτέλεσε μονόδρομο για τη Mybet, μετά την κατάρρευση των συζητήσεων με στρατηγικό επενδυτή, ο οποίος σκόπευε να αποκτήσει την στοιχηματική ιστοσελίδα της (mybet.com). Η επένδυση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η τελευταία ελπίδα της εταιρίας στοιχήματος είναι η αίτηση χρεοκοπίας.

 

Το χρονικό της αίτησης χρεοκοπίας της Mybet

Η γερμανική εταιρία στοιχημάτων Mybet αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια οικονομικά προβλήματα, που οφείλονται κατά κύριο λόγο στη συνεχόμενη μείωση των εσόδων της. Πριν μερικά χρόνια, η μείωση αυτή ανακόπηκε, χάρη στο λανσάρισμα μιας υπερσύγχρονης πλατφόρμας στοιχηματισμού – ωστόσο, η επιτυχία αποδείχθηκε προσωρινή.

Συνεχίζοντας να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, η Mybet ανακοίνωσε την πρόθεσή της να πουλήσει την στοιχηματική ιστοσελίδα της, τον προηγούμενο Ιούλιο. Οι υπεύθυνοι βρήκαν, μάλιστα, και έναν στρατηγικό επενδυτή, του οποίου το όνομα, όμως, δεν αποκάλυψαν (και ούτε σκοπεύουν να αποκαλύψουν). Οι δύο πλευρές, όμως, απέτυχαν να φτάσουν σε συμφωνία, με αποτέλεσμα η αίτηση χρεοκοπίας να αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Σύμφωνα με τη Mybet, τέλος, η αίτηση κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Τι σημαίνει η αίτηση χρεοκοπίας για τους παίχτες;

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας, πάντως, διαβεβαίωσαν τους παίχτες ότι τα χρήματά τους δεν κινδυνεύουν. Άλλωστε, παρόλο που κατατέθηκε αίτηση χρεοκοπίας, η στοιχηματική ιστοσελίδα της Mybet (σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται νόμιμα – ανάμεσά τους και η Ελλάδα) λειτουργεί κανονικά.

Ακόμη και στην περίπτωση που η Mybet ανακοινώσει επίσημα χρεοκοπία, τέλος, οι παίχτες και τα κεφάλαιά τους προστατεύονται από τους μηχανισμούς της σχετικής νομοθεσίας της Μάλτας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.