Αύξησε τα κέρδη της η Interwetten

Αύξηση της τάξης του 32% είδε στα μεικτά της έσοδα η Interwetten, κατά την περίοδο του τρίτου τριμήνου του 2014. Η εταιρεία του online στοιχήματος παρουσίασε τα οικονομικά της αποτελέσματα και ανακοίνωσε μεικτά έσοδα 11,8 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την αύξηση έπαιξαν οι επιδόσεις της ιστοσελίδας του στοιχήματος της Interwetten, η οποία παρουσίασε 33% περισσότερα έσοδα μέσα στο 2014. Αντίστοιχη αύξηση (της τάξης του 30%) παρουσίασε και το online καζίνο. Χάρη σε αυτές, η Interwetten κατόρθωσε να αυξήσει και τα συνολικά της έσοδα, εντός των πρώτων εννιά μηνών του 2014, κατά 20%.

Η  Interwetten είναι ιδρυθείσα το 1990 αυστριακής καταγωγής και είναι από τις πιο έμπειρες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος.

Ενημερωθείτε και για τα οικονομικά στοιχεία της ιστοσελίδας για το πρώτο εξάμηνο του 2016.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.