Αυξήθηκαν κατά 52% τα έσοδα της στοιχηγματικής αγοράς στη Γαλλία!

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 ήταν άκρως επιτυχημένο για την αγορά στοιχήματος, αφού τα έσοδα των εταιρειών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και ώθησαν το σύνολο της αγοράς τυχερών παιχνιδιών σε βελτιωμένες οικονομικές επιδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τα έσοδα του στοιχήματος (επίγειου και online) αυξήθηκαν κατά 52%, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2018, και άγγιξαν τα 222 εκατομμύρια ευρώ.

Τα νέα οικονομικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Γαλλίας, ARJEL (L’Autorité de régulation des jeux en ligne).

 

Αυξημένα τα συνολικά έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών

Σύμφωνα με την ARJEL, τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 άγγιξαν τα 357 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση από τα αντίστοιχα του πρώτου τριμήνου του 2018, τα οποία δεν ξεπερνούσαν τα 281 εκατομμύρια ευρώ.

 

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του στοιχήματος

Η μεγάλη αύξηση στα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών οφείλεται στις εξαιρετικές επιδόσεις του στοιχήματος. Σύμφωνα με την ARJEL, τα έσοδα από το στοίχημα αυξήθηκαν κατά 52%, σε σχέση με τα 147 εκατομμύρια ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2018. Τα 222 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε το στοίχημα, μάλιστα, είναι τα περισσότερα έσοδα από τη νομιμοποίηση της γαλλικής αγοράς. Επίπεδα ρεκόρ άγγιξε και ο τζίρος, καθώς το σύνολο των ποσών που στοιχηματίστηκαν άγγιξε τα 1,28 δις ευρώ!

Το πιο δημοφιλές άθλημα, όπως είναι φυσικό, ήταν το ποδόσφαιρο, με τον τζίρο του να αγγίζει τα 716,8 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 54%. Τα περισσότερα στοιχήματα των Γάλλων παιχτών αφορούσαν στο γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ενώ ακολούθησε η αγγλική Premier League και το Champions League.

Σημαντική αύξηση, τέλος, παρουσιάστηκε και στα στοιχήματα στο τένις, των οποίων ο τζίρος αυξήθηκε κατά 53%, στα 250 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στα στοιχήματα στις ιπποδρομίες η αύξηση δεν ξεπέρασε το 3%.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της γαλλικής αγοράς για το 2018.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.