Εκτοξεύθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος στο Colorado

Το Colorado των ΗΠΑ είχε το άχαρο έργο να εγκαινιάσει την αγορά νόμιμου στοιχήματος αμέσως μετά τη λήξη του lockdown που έφερε η πανδημία και το αποτέλεσμα ήταν τα έσοδα των πρώτων εβδομάδων και μηνών να εμφανίζονται αρκετά μειωμένα, σε σχέση με τα αναμενόμενα. Όπως φαίνεται, όμως, η αγορά νόμιμου στοιχήματος του Colorado πλησιάζει στα αναμενόμενα επίπεδα, αφού τα έσοδα έχουν αυξηθεί σημαντικά από εκείνες τις πρώτες εβδομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα έσοδα του Ιουλίου του 2020 είναι περισσότερα από τα διπλάσια, σε σχέση με του Μαΐου του 2020, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο μήνα λειτουργίας της νόμιμης αγοράς του Colorado.

 

Η σταθερή ανάπτυξη της αγοράς του Colorado

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιες Αρχές, τα έσοδα του στοιχήματος στο Colorado άγγιξαν τα 59,2 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Ιούλιο του 2020. Τα έσοδα αυτά είναι αυξημένα κατά 55,2%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Ιουνίου (38,1 εκατομμύρια δολάρια) και ακόμη περισσότερα από τα αντίστοιχα του Μαΐου (25,5 εκατομμύρια δολάρια).

Όπως είναι λογικό, ο βασικότερος λόγος για την τεράστια αύξηση των εσόδων στην αγορά του Colorado ήταν η επιστροφή των αμερικανικών αθλημάτων. Εν μέσω της πανδημίας, αλλά και τον Μάιο, που έκανε το ντεμπούτο της η αγορά στοιχήματος του Colorado, οι αθλητικές διοργανώσεις είχαν διακοπεί. Ωστόσο, ειδικά μέσα στον Ιούλιο, οι παίχτες μπορούσαν να στοιχηματίζουν στους αγαπημένους τους αγώνες από το NBA, το MLB και άλλες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα περισσότερα έσοδα του Ιουλίου οφείλονται στο μπέιζμπολ (9,2 εκατομμύρια ευρώ), στο ποδόσφαιρο (7,6 εκατομμύρια δολάρια), στο πινγκ πονγκ (5,1 εκατομμύρια δολάρια) και στο γκολφ (4,8 εκατομμύρια). Το μπάσκετ, πάντως, αν και συγκέντρωσε λιγότερα έσοδα (3,3 εκατομμύρια δολάρια) κατάφερε να εφταπλασιάσει τα έσοδά του, σε σχέση με τον Ιούνιο!

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.