Σταθερά τα έσοδα της εταιρείας στοιχήματος Entain μέσα στο 2020

Η εταιρεία στοιχήματος Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Ladbrokes και της Coral, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020 και, όπως φαίνεται, τα έσοδά της παρέμειναν σταθερά, σε μια δύσκολη χρονιά, που περιείχε μεταξύ άλλων την πανδημία, την αλλαγή ονόματος της εταιρείας (από GVC Holdings σε Entain), το κλείσιμο αρκετών πρακτορείων στοιχήματος, αποτυχημένες απόπειρες εξαγοράς, αλλά και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών της στις ΗΠΑ.

Τα έσοδα της Entain μέσα στο 2020 παρέμειναν σταθερά, χάρη στην αύξηση των εσόδων του online τομέα. Ο επίγειος τομέας της Entain είδε τα έσοδά του να μειώνονται σε μεγάλο βαθμό, αλλά η παράλληλη αύξηση των αντίστοιχων του online τομέα εξισορρόπησε την κατάσταση.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της Entain μέσα στο 2020

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, τα έσοδα της Entain άγγιξαν τα 4,2 δις ευρώ μέσα στο 2020. Τα έσοδα αυτά είναι σχεδόν ίδια με τα αντίστοιχα του 2019 και αυτό οφείλεται στη μείωση των εσόδων του επίγειου τομέα και την παράλληλη αύξηση εκείνων του online τομέα.

Συγκεκριμένα, από τα παραπάνω συνολικά έσοδα, τα 3,2 οφείλονται στον online τομέα. Η αύξηση, σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα του 2019, αγγίζει το 27,2%. Αντίστοιχα, ο τζίρος των online τυχερών παιχνιδιών της Entain αυξήθηκε κατά 5,1% και άγγιξε τα 13,7 δις ευρώ. Από τα παραπάνω έσοδα, τέλος, τα 1,4 δις οφείλονται στο στοίχημα (αύξηση 24,4%) και τα 1,7 στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια (αύξηση 28,9%).

Όσο για τις επίγειες επιχειρήσεις της Entain, το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκαν τα πρακτορεία στοιχήματος των Ladbrokes και Coral που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο τζίρος των πρακτορείων έπεσε κατά 42,1%, στα 2,1 δις ευρώ, και τα έσοδά τους κατά 39,7%, στα 787,1 εκατομμύρια ευρώ. Μείωση εσόδων του επίγειου τομέα σημειώθηκε και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με τα έσοδα να είναι μειωμένα κατά 38,5% και τον τζίρο κατά 44%.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.