Αυξήθηκαν τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Entain από τα online τυχερά παιχνίδια

Η στοιχηματική εταιρεία Entain, ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα του 2020 και, όπως φαίνεται, ο τομέας των online τυχερών παιχνιδιών επωφελήθηκε από τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στον επίγειο τομέα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Entain, οι ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών που διατηρεί σε ολόκληρο τον κόσμο της απέφεραν αυξημένα έσοδα τη χρονιά που πέρασε.

Ουσιαστικά, η Entain παρουσίασε δύο εικόνες: η μία αφορά στον επίγειο τομέα και είναι αποκαρδιωτική, καθώς η πανδημία την ανάγκασε σε μια σειρά περιορισμών στα στοιχηματικά πρακτορεία της, ενώ η άλλη στον online και είναι άκρως θετική, χάρη στην ανάπτυξη που γνώρισαν τα online τυχερά παιχνίδια μέσα στο 2020.

 

Τα επίσημα αποτελέσματα για τα έσοδα της Entain

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας ανακοίνωσαν ότι τα έσοδα του τομέα online τυχερών παιχνιδιών αυξήθηκαν κατά 28%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2019, καθώς άγγιξαν τα 3, δις ευρώ. Τα έσοδα αυτά δεν περιλαμβάνουν εκείνα που προήλθαν από τον επίγειο τομέα, του οποίου η συμβολή, άλλωστε, ήταν εξαιρετικά μικρή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εξαιτίας των lockdown και των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Είναι χαρακτηριστική, άλλωστε, η σύγκριση ανάμεσα στο online και στο επίγειο στοίχημα. Η Entain σημείωσε τζίρο 13,8 δις ευρώ στο online στοίχημα, σημειώνοντας αύξηση 5%, και μόλις 3,2 δις ευρώ στο επίγειο στοίχημα (μείωση άνω του 40%).

Η Entain, τέλος, αναφέρθηκε και στα σχέδιά της για το μέλλον και, όπως ήταν φυσικό, επικεντρώθηκε στην πορεία που ακολουθεί στην αγορά των ΗΠΑ. Η Entain δραστηριοποιείται νόμιμα σε αρκετές Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, μέσω της συνεργασίας της με την MGM, και σκοπεύει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι επιχειρήσεις της Entain στις ΗΠΑ θα έχουν συνολική αξία 18 δις ευρώ έως το 2025.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.