Αισιόδοξη για το 2014 η Bwin

Αισιόδοξη δηλώνει για το 2014 η εταιρία στοιχημάτων Bwin, καθώς προβλέπει αύξηση των κερδών της, χάρη στο Μουντιάλ του ποδοσφαίρου, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης στις ΗΠΑ.

 

Η εταιρεία που είδε τις προβλέψεις της για τους τελευταίους μήνες του 2014 να επαληθεύονται επικεντρώνεται τώρα σε λιγότερες (και καλύτερα ρυθμισμένες) αγορές και στις ευκαιρίες ανάπτυξης στις ΗΠΑ. Μέρος αυτής της στρατηγικής αποτελεί και η απόσυρση της Bwin από αγορές όπως η ελληνική, η οποία θα μειώσει τα κέρδη. Οι επενδύσεις της στην αγορά των ΗΠΑ, ωστόσο, οι οποίες κυμαίνονται ανάμεσα στα 7 και 10 εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να εξισορροπήσουν την κατάσταση, με πολλαπλάσια κέρδη.

Η Bwin είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρει μεγάλη γκάμα αθλημάτων,στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.