Δυνατές επιδόσεις εξαμήνου για την Interwetten

H ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2014 και, όπως προκύπτει, οι επιδόσεις της κατά το πρώτο μισό της χρονιάς ήταν δυνατές. Η εταιρεία του online στοιχήματος είχε ήδη ένα μικρό προβάδισμα, χάρη στο κερδοφόρο πρώτο τρίμηνο του 2014, και η καλή εικόνα που είδαμε τότε συνεχίστηκε έως και το τέλος Ιουνίου, με την εταιρεία να ανακοινώνει μεικτά έσοδα 22 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Οι επιδόσεις αυτές, μάλιστα, οφείλονται στη δημοτικότητα του mobile στοιχήματος της Interwetten, αλλά και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια του οποίου τοποθετήθηκε το 60% των συνολικών στοιχημάτων.

H Interwetten είναι αυστριακής καταγωγής με έτος ιδρύσεως το 1990 και θεωρείται από τις πιο έμπειρες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο του στοιχήματος .



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.