Δελτίο Τύπου: Η Betshop ποντάρει περισσότερο στην Ελλάδα

Η στοιχηματική εταιρία Betshop, μάρκα της B2B GAMING SERVICES, εγκαινίασε τη νέα της στοιχηματική ιστοσελίδα και αποκάλυψε το νέο της λογότυπο στις 11 Ιανουαρίου 2016. Το νέο website της εταιρίας στοιχημάτων συντονίζεται περισσότερο στο σφυγμό των πελατών του και αποκτά φρέσκια παρουσία, ανεβάζοντας την ένταση με ανανεωμένο περιεχόμενο.
 
 «Είναι μια συναρπαστική στιγμή για εμάς και η πρόοδος αυτή αντανακλά τον ενθουσιασμό μας, την εστίασή μας στη διάδραση και στην αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας των παικτών», δήλωσε ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, Διευθύνων Σύμβουλος της B2B GAMING SERVICES. «Ο συγκεκριμένος μετασχηματισμός της μάρκας, αντιπροσωπεύει  περισσότερο την Εταιρία μας σήμερα, αλλά και το όραμά μας για το μέλλον».
 
 «Η Betshop παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία ‘της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για τον παίκτη’ εδώ και 18 χρόνια, αλλά και η νέα παρουσία της Betshop υπογραμμίζει ότι αλλάζουμε ως  Εταιρεία επεκτείνοντας τις προσφορές μας, αναβαθμίζοντας τη χρηστικότητα, ποντάροντας περισσότερο στην Ελληνική αγορά»,  πρόσθεσε ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής.
 
Αυτή η συναρπαστική είδηση στην αρχή του έτους, ακολουθεί μία δυναμική χρονιά επιχειρηματικών αριστείων για τη B2B GAMING SERVICES σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι μόνο η αρχή όσων πρόκειται να ακολουθήσουν για τους fans της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Betshop, καθώς η B2B GAMING SERVICES συνεχίζει να πρωτοπορεί μέσω της καινοτομίας και η Betshop συνεχίζει να το αποδεικνύει έμπρακτα!


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.