Ανανεωμένη η ιστοσελίδα των συνεργατών της Ladbrokes

H στοιχηματική εταιρία Ladbrokes προχώρησε σε επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας που προορίζεται για τους συνεργάτες της, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα, η νέα ιστοσελίδα προσαρμόζεται άμεσα στην οθόνη της συσκευής, με την οποία την επισκέπτεται κάποιος συνεργάτης, ενώ κάθε τομέα της είναι πλέον ευκολότερος στον εντοπισμό.

 

Επιπλέον, η Ladbrokes πρόσθεσε νέο ενημερωτικό υλικό στην ιστοσελίδα. Οι συνεργάτες που την επισκέπτονται, λοιπόν, θα βλέπουν όλα τα νέα της εταιρείας και του δικτύου συνεργατών της, καθώς και πληροφορίες και προωθητικό υλικό.

H Ladbrokes ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων χάρη στην ποικιλία της ,προσφέρει στοιχήματα στα μέλη της σε πάνω από 40 αθλήματα αλλά και στην τηλεόραση και το χρηματιστήριο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.