Νέο πρωτοποριακό λογισμικό ετοιμάζει η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα νέο λογισμικό για την ιστοσελίδα στοιχήματος που διατηρεί και, μάλιστα, τόνισε ότι θα πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που θα βασίζεται στη γλώσσα προγραμματισμού Kubernetes. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας, το Kubernetes θα επιτρέψει στους προγραμματιστές της Bet365 να δημιουργήσουν μια σύγχρονη και άκρως βελτιωμένη πλατφόρμα στοιχηματισμού.

Θυμίζουμε ότι η Bet365 σχεδιάζει η ίδια τα λογισμικά που χρησιμοποιεί στην ιστοσελίδα στοιχήματος. Με αυτή τη λογική, οι προγραμματιστές της εταιρίας θα δημιουργήσουν ένα ακόμη νέο λογισμικό, το οποίο, όμως, υπόσχονται ότι δε θα θυμίζει σε τίποτε το υπάρχον.

 

Τα σχέδια για το νέο λογισμικό της Bet365

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας στοιχημάτων Bet365, το νέο λογισμικό θα προσφέρει στους παίχτες ένα βελτιωμένο περιβάλλον, το οποίο δε θα βελτιώνει μόνο την εμπειρία παιχνιδιού, αλλά και την ασφάλεια της πλατφόρμας. Άλλωστε, έως σήμερα, η Bet365 παρέμενε πιστή στις κλασικές μεθόδους προγραμματισμού και το νέο της επιχείρημα αναμένεται να είναι πρωτοποριακό και σαφώς βελτιωμένο, σε σχέση με ό,τι έχουμε δει έως σήμερα.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος, μάλιστα, τόνισαν ότι το Kubernetes αποτελεί την ιδανική λύση, προκειμένου να δώσουν σάρκα και οστά στο όραμά τους. Άλλωστε, οι τελευταίοι μήνες αναλώθηκαν στη σύγκριση και εκτίμηση των δυνατοτήτων διαφορετικών γλωσσών προγραμματισμού και τεχνολογιών και το Kubernetes κρίθηκε ιδανικό.

 

Γρηγορότερη φόρτωση και λιγότερα περιθώρια λάθους

Παράλληλα, ο υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης αρχιτεκτονικής λογισμικού της Bet365, James Nightingale, έπλεξε το εγκώμιο του Kubernetes, τονίζοντας ότι θα μεταμορφώσει στο καλύτερο την στοιχηματική πλατφόρμα της ιστοσελίδας. Σύμφωνα με τον Nightingale, η σημερινή πλατφόρμα είναι σύγχρονη και λειτουργική, αλλά αφήνει πολλά περιθώρια για λάθη, καθώς απαιτεί τη συνεργασία διαφορετικών ομάδων. Η νέα πλατφόρμα που σχεδιάζεται, όμως, θα συνδυάζει εντολές για διαφορετικές εργασίες από την ίδια ομάδα και θα περιορίζει σημαντικά τα περιθώρια λάθους. Τέλος, ο σχεδιασμός της θα επιτρέψει μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης, αλλά και ευκολότερες βελτιώσεις στο υπάρχον περιεχόμενο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.