Συνεργασία 888 και Neteller για τις ΗΠΑ

Η εταιρία στοιχήματος 888 και η Optimal Payments, ιδιοκτήτρια του δημοφιλούς e-wallet Neteller, προχώρησαν σε συμφωνία, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν από κοινού στις νέες αγορές του online στοιχήματος που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στις ΗΠΑ.

 

Αναλυτικότερα, η συνεργασία προβλέπει πως το Neteller θα αποτελεί την προκαθορισμένη επιλογή για τους παίχτες της ΗΠΑ, όχι μόνο στην ιστοσελίδα του στοιχήματος της 888, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες ιστοσελίδες του ομίλου. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη των ιστοσελίδων θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την 888 μέσω του δημοφιλούς e-wallet.

 

Η συγκεκριμένη συμφωνία σηματοδοτεί όχι μόνο την επιστροφή της 888 στις ΗΠΑ, αλλά και της Optimal Payments, η οποία είχε αποχωρήσει από την αμερικανική αγορά το 2007.

Η 888 είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προφέρουν στοιχήματα σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε πολλά αθλήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.