Βελτιωμένες υπηρεσίες στα δωρεάν στοιχήματα της BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ειδικές προσφορές για τα μέλη της, χάρη στις οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν επιστροφές χαμένων χρημάτων, μπόνους και δωρεάν στοιχήματα. Ειδικά τα τελευταία αποτελούν αγαπημένα των μελών της, είτε στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είτε στο τένις είτε σε άλλα δημοφιλή αθλήματα. Χάρη σε αυτά, άλλωστε, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η διαδικασία εξασφάλισης ενός δωρεάν στοιχήματος αναγράφεται συνήθως στους όρους κάθε προσφοράς και είναι εξαιρετικά απλή – όπως εξαιρετικά απλή είναι και η χρήση τους. Η BetFair, όμως, φρόντισε να την κάνει ακόμη πιο απλή, χάρη στο γεγονός ότι βελτίωσε κάποιες από τις υπηρεσίες της στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Χάρη σε αυτές τις βελτιωμένες υπηρεσίες, λοιπόν, τα δωρεάν στοιχήματα θα είναι πλέον ευκολότερα στον εντοπισμό τους και στη χρήση τους. Πλέον, οι παίχτες θα μπορούν να τα δουν πιο εύκολα, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, εφόσον συνδεθούν με τον λογαριασμό τους. Εφόσον έχουν κερδίσει κάποιο δωρεάν στοίχημα, το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν τον τομέα Sport Bonus και θα τα δουν να τους περιμένουν. Παράλληλα, θα δουν κάθε πληροφορία που τα αφορά (αξία, διάρκεια και αθλήματα ή αγώνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν).

 

Οι δύο πιο σημαντικές βελτιώσεις, όμως, αφορούν στον τρόπο χρήσης των δωρεάν στοιχημάτων που υπόσχεται η BetFair. Πρώτον, όσοι έχουν κερδίσει ένα τέτοιο, θα μπορούν πλέον είτε να το χρησιμοποιούν ολόκληρο είτε τμηματικά. Για παράδειγμα, κάποιος που κέρδισε ένα στοίχημα των 10 ευρώ μπορεί να το τοποθετήσει είτε ολόκληρο είτε να το σπάσει σε δύο δωρεάν στοιχήματα των 5 ευρώ. Επιπλέον, αν το δωρεάν στοίχημα αποδειχθεί νικητήριο, τα κέρδη θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό του παίχτη, αυξάνοντας το υπόλοιπό του.

 

Με τις παραπάνω βελτιώσεις, λοιπόν, τα δωρεάν στοιχήματα που εξασφαλίζουν τα μέλη της BetFair θα είναι ευκολότερα στη χρήση τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.