Επεκτείνεται η λειτουργία του αυτόματου cash out στην στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair προσφέρει εδώ και χρόνια στα μέλη της την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν cash out στα στοιχήματά τους, κλείνοντάς τα πρόωρα, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο και να αποφύγουν ανατροπές της τελευταίας στιγμής, που ενδεχομένως τους κοστίσουν χρήματα. Το μόνο που είχαν να κάνουν οι παίχτες ήταν να πατήσουν το κουμπί του cash out σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα και να εισπράξουν τα έως τότε κέρδη τους.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι είχαν λανσάρει δοκιμαστικά και μια νέα λειτουργία αυτόματου cash out, αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες μπορούσαν να θέσουν κάποιες προϋποθέσεις (όπως το ανώτατο ή το κατώτατο ποσό του cash out) και να περιμένουν το στοίχημά τους να κλείσει αυτόματα, πριν διευθετηθεί επίσημα. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη και σε άλλα αθλήματα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

 

Αυτόματο cash out σε επιλεγμένα αθλήματα της BetFair

Η νέα υπηρεσία, λοιπόν, δεν είναι μόνο διαθέσιμη σε όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, μα και σε άλλα αθλήματα που καλύπτει στοιχηματικά η BetFair, όπως το τένις και οι ιπποδρομίες μεταξύ άλλων. Ωστόσο, η νέα υπηρεσία παραμένει διαθέσιμη μόνο σε παίχτες που μένουν σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Δεν αποκλείεται, όμως, οι υπεύθυνοι να επεκτείνουν σύντομα τη διαθεσιμότητά της.

Χάρη στο αυτόματο cash out, λοιπόν, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να παραμένουν κολλημένοι σε μια οθόνη, προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν cash out την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να θέσουν από πριν τις προϋποθέσεις, ώστε το στοίχημά τους να κλείσει αυτόματα και πρόωρα.

 

Τρόπος χρήσης της νέας υπηρεσίας

Τα επιπλέον βήματα που έχουν να κάνουν όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το αυτόματο cash out είναι ελάχιστα. Ουσιαστικά, πρώτα θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους. Αν το cash out είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο άθλημα και στη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά, θα δουν το σχετικό μενού να εμφανίζεται δίπλα στο ανοιχτό στοίχημά τους.

Εκεί θα δουν την επιλογή του αυτόματου cash out και το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να ορίσουν τις προϋποθέσεις. Με άλλα λόγια, θα μπορούν να θέσουν ένα ελάχιστο ή ένα μέγιστο ποσό cash out και, όταν ένα από τα δύο εμφανιστεί, το στοίχημά τους θα κλείσει αυτόματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.