Ειδικός σύμβουλος στοιχηματικής εταιρείας ο Michael Jordan!

O θρύλος του NBA και του παγκόσμιου μπάσκετ, Michael Jordan, μόλις αποφάσισε να επεκταθεί και σε ένα νέο επιχειρηματικό τομέα: αυτόν του στοιχήματος! Ο κορυφαίος πρώην παίχτης απέκτησε ένα ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στοιχημάτων DraftKings και ανέλαβε τη θέση του ειδικού συμβούλου στο ΔΣ της εταιρείας. Η DraftKings προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση πριν μερικές ημέρες, αλλά απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου που διαθέτει πλέον ο Jordan.

Ωστόσο, ο για πολλούς κορυφαίος παίχτης στην ιστορία του NBA είναι συνηθισμένος σε επενδύσεις και πρωτοβουλίες στον επιχειρηματικό τομέα. Άλλωστε, είναι ο πρόεδρος της εταιρείας Hornets Sports & Entertainment, ιδιοκτήτριας της ομάδας Charlotte Hornets, ενώ το 2015 είχε επενδύσει στην εταιρεία Sportradar.

 

O νέος ρόλος του Michael Jordan

O Jordan θα αποτελεί τον ειδικό σύμβουλο των στελεχών της DraftKings και θα επικεντρώνεται κυρίως στις υπηρεσίες που θα προσφέρει η εταιρεία, σε σχέση με το NBA. Οι αρμοδιότητές του θα περιλαμβάνουν προτάσεις για την προσέγγιση χορηγιών και πρωτοβουλιών επικοινωνίας, για τη σύσφιγξη των σχέσεων της DraftKings με το NBA και άλλες πρωτοβουλίες. Άλλωστε, το NBA αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην αμερικανική αγορά στοιχήματος και ο ετήσιος τζίρος που εξασφαλίζουν οι κορυφαίες στοιχηματικές στον συγκεκριμένο τομέα είναι σταθερά μεγάλος.

Πολλοί πιστεύουν, λοιπόν, ότι η συγκεκριμένη κίνηση της DraftKings θα της δώσει ένα μεγάλο αβαντάζ επί του ανταγωνισμού. Και αυτή η άποψη είναι εμφανής και στον επενδυτικό τομέα, αφού η ανακοίνωση για τον Jordan είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής της μετοχής της DraftKings, από τα $37.05 στα $43.37.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.