Ανταμείβει τα live στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, τοποθετώντας live στοιχήματα στα αθλήματα της επιλογής τους, αλλά και μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, κατά τη διάρκεια των αγώνων των αθλημάτων της επιλογής τους, και να περιμένουν να διευθετηθούν. Μόλις διευθετηθούν όλα, και ανεξάρτητα από το αν θα αποφέρουν κέρδη ή όχι, θα εξασφαλίσουν στους παίχτες μία από τις δύο ανταμοιβές που μοιράζει η Interwetten.

Οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, μάλιστα, μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα αθλήματα. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Interwetten θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σήμερα, 24 Μαρτίου. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων και να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 250 ευρώ. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία το ποια σημεία θα επιλέξουν οι παίχτες, αλλά ούτε και το ποιες αποδόσεις θα συνοδεύουν τις προβλέψεις τους.

Τέλος, δεν έχει καμία απολύτως σημασία και το αν τα παραπάνω στοιχήματα κερδίσουν χρήματα ή χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, όσοι έχουν καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Interwetten

Η Interwetten υπόσχεται να ανταμείψει όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς της με ένα από δύο στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίζουν τουλάχιστον 250 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρότερης αξίας και όσοι στοιχηματίσουν τουλάχιστον 500 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας. Και στις δύο περιπτώσεις, τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς τη χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία