Επιστροφή χρημάτων στο κρίκετ από την Paddy Power

Από τις 9 Απριλίου έως τις 29 Μαΐου διεξάγεται στην Ινδία η Premier League στο κρίκετ, με αρκετούς σημαντικούς αγώνες που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους λάτρεις του αθλήματος που θα τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε αυτούς. Η συγκεκριμένη διοργάνωση καλύπτεται πλήρως από την στοιχηματική εταιρία Paddy Power και τα μέλη της έχουν, μάλιστα, τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο.

 

Η δυνατότητα αυτή τους δίνεται, χάρη στην νέα προσφορά που ανακοίνωσε η Paddy Power. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων, την οποία θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα στους αγώνες της ινδικής Premier League και χάσουν. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή έως και 25 ευρώ ανά αγώνα.

 

Για να δικαιούνται, όμως, την επιστροφή, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στους αγώνες, τα οποία θα τοποθετούνται πριν την έναρξή τους, στην αγορά του νικητή. Και, προκειμένου να δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν λάθος και να επαληθευθεί το σενάριο της Paddy Power που θέλει την ομάδα της επιλογής του να σκοράρει 170 πόντους, αλλά τελικά να χάσει.

 

Τα χρήματα της επιστροφής θα πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως το μεσημέρι, και θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Τα δωρεάν στοιχήματα θα έχουν ισχύ εφτά ημερών και θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για στοιχηματισμό σε κάποιον άλλον αγώνα κρίκετ. Και όσοι τα εξασφαλίσουν και τα τοποθετήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Δωρεάν στοίχημα χάρισε η Paddy Power και στο τουρνουά ICC World Twenty 20 που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

 

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και καλύπτει στοιχηματικά αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο και επιπλέον προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών καθών διαθέτει καζίνο,δωμάτιο πόκερ αλλά ξεχωριστή ενότητα με πολλές επιλογές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία