Δωρεάν στοίχημα στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός από τη Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν απόψε χωρίς ρίσκο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η ευκαιρία αυτή οφείλεται στην προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του στοιχήματος, η οποία χαρίζει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 20 ευρώ, σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στον αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, όσα μέλη της Novibet επιθυμούν να κερδίσουν το δωρεάν στοίχημα δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (έως και στις 18:30 το απόγευμα), σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές. Ωστόσο, το στοίχημα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να είναι μονό, να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο απόδοσης 1.50 και άνω.

 

Από τη στιγμή που θα τοποθετήσουν το εν λόγω στοίχημα, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσει ή θα χάσει, οι παίχτες δικαιούνται ένα ισόποσο δωρεάν, αξίας έως και 20 ευρώ. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί αποκλειστικά στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του live στοιχήματος της Novibet. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να αξιοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου, σε σημεία με απόδοση έως και 4.00.

 

Τα κέρδη, τέλος, που ενδεχομένως προκύψουν από το δωρεάν στοίχημα θα μεταφερθούν με τη μορφή μετρητών στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και δεν είναι απαραίτητο να τζιραριστεί η αξία τους, προκειμένου να μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους.

Χάρη στο δωρεάν στοίχημα που προσφέρει η Novibet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά** θα κερδίσουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν μία ακόμη φορά στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, διεκδικώντας κέρδη κατά τη διάρκεια του αγώνα και, μάλιστα, δίχως ρίσκο.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ η εταιρία στοιχήματος Novibet είχε προσφέρει επιστροφή χρημάτων στα μέλη της.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία