Δωρεάν στοιχήματα με κάθε γκολ προσφέρει η 888

Η 888 ξεκίνησε ένα νέο διαγωνισμό στην ιστοσελίδα στοιχήματός της, τον οποίο τα παλιότερα μέλη της θα θυμούνται: πρόκειται για τον διαγωνισμό Goals Mean More, ο οποίος υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα σε όσους προχωρούν σε προβλέψεις στην Premier League, κάθε φορά που μια από τις επιλεγμένες ομάδες θα πετυχαίνει ένα γκολ.

 

Την προηγούμενη φορά που η 888 διεξήγαγε έναν τέτοιο διαγωνισμό, ζητούσε από τα μέλη της να επιλέξουν συγκεκριμένους παίχτες της Premier League και να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα, χάρη στα γκολ που θα πετύχαιναν. Φέτος, όμως, ο διαγωνισμός αλλάζει. Οι παίχτες καλούνται να επιλέξουν μία ομάδα σε καθεμία από τρεις διαφορετικές κατηγορίες και να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν σε αυτές. Και, κάθε φορά που μία από τις ομάδες αυτές θα σκοράρει, ο παίχτης θα κερδίζει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 2, 3 ή 4 ευρώ.

 

Οι τρεις κατηγορίες ομάδων είναι οι εξής: η πρώτη περιλαμβάνει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ, η δεύτερη τις Σαουθάμπτον, Σουόνσι, Γουέστ Χαμ, Έβερτον, Κρίσταλ Πάλας, Στόουκ και Νιουκάσλ και η τρίτη τις Γουότφορντ, Μπέρνμαουθ, Νόργουιτς, Σάντερλαντ, Γουέστ Μπρομγουιτς, Λάισεστερ και Άστον Βίλα. Οι παίχτες θα καλούνται να επιλέγουν μία ομάδα σε κάθε κατηγορία.

 

Έπειτα, δε θα έχουν παρά να στοιχηματίζουν στους αγώνες των ομάδων που έχουν επιλέξει. Τοποθετώντας τουλάχιστον ένα στοίχημα, αξίας 20 ευρώ και άνω, σε αποδόσεις 1.50 και υψηλότερες, θα κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα, κάθε φορά που μια από τις ομάδες αυτές σκοράρει. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα έχουν αξία ανάλογη με την κατηγορία που βρίσκεται κάθε ομάδα. Η πρώτη κατηγορία, για παράδειγμα, θα αποφέρει στοιχήματα αξίας 2 ευρώ, ενώ η τρίτη στοιχήματα αξίας 4 ευρώ.

Η 888 είναι από τις μεγαλύτερες αλλά και τις πιο δημοφιλής εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο ενώ για την Ελλάδα δεν διαθέτει την απαραίτητη νόμιμη άδεια ώστε να δέχεται πελάτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία