Δωρεάν στοιχήματα στο Σλοβακία-Αγγλία από την Paddy Power

Η Σλοβακία και η Αγγλία τίθενται απόψε στις 22:00 αντιμέτωπες, σε έναν ακόμη αγώνα του EURO 2016 που μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power. Ο αποψινός αγώνας, άλλωστε, συμμετέχει στην προσφορά που ανακοινώνει καθημερινά η ιστοσελίδα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται μια σειρά από δωρεάν στοιχήματα στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν. Τα στοιχήματα έχουν αξία 5 ευρώ έκαστο και οι παίχτες θα τα κερδίζουν κάθε φορά που μία από τις δύο ομάδες σκοράρει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ για κάθε γκολ που θα σκοράρει είτε η Σλοβακία είτε η Αγγλία, σε όσους τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα στον αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά, να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ, να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν, όχι το σημείο της ισοπαλίας, αλλά νίκη μιας από τις δύο ομάδες.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και επιλέξει νίκη μίας από τις δύο ομάδες, θα κερδίζει ένα δωρεάν στοίχημα των 5 ευρώ, για κάθε γκολ που θα σκοράρει η συγκεκριμένη ομάδα. Αν, για παράδειγμα, κάποιος στοιχηματίσει στην Αγγλία και αυτή πετύχει δύο γκολ, κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα κερδίσει δύο δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 10 ευρώ.

 

Τα στοιχήματα αυτά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους εντός 10 λεπτών από τη λήξη του αγώνα της Σλοβακίας με την Αγγλία. Και κάθε παίχτης θα έχει διορία 48 ωρών, προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί και να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιονδήποτε αγώνα επιθυμεί.

 

Πριν τέσσερις ημέρες η Paddy Power ανακοίνωσε δωρεάν στοιχήματα στο αγώνα μεταξύ Αγγλίας-Ουαλίας.

 

Τα δωρεάν αυτά στοιχήματα μπορούν να κερδίσουν και οι Έλληνες παίκτες καθώς η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία