Δωρεάν στοίχημα στο Παρί Σ.Ζ. – Μπαρτσελόνα από την Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 καλύπτει και σήμερα ένα πλήθος από αγώνες, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Ανάμεσα σε αυτούς, βέβαια, δε θα μπορούσαν να ξεχωρίζουν οι δύο αναμετρήσεις που σημαίνουν την επιστροφή του Champions League στην αγωνιστική καθημερινότητα. Ένας από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, αυτός ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, συνοδεύεται και από μία προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της Bet365 να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο!

 

Η εν λόγω προσφροά υπόσχεται ουσιαστικά να χαρίσει ένα δωρεάν live στοίχημα στα μέλη της Bet365 που θα στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα. Η προσφορά πραγματοποιείται μέσω επιστροφής χρημάτων, η οποία μπορεί να αγγίξει έως και τα 25 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, η Bet365 καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν αρχικά ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη μονό στοίχημα, με πραγματικά χρήματα, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Αν το δεύτερο στοίχημα, που τοποθέτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, χάσει, τότε οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων. Το ποσό της επιστροφής θα είναι ίσο με την αξία του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα, και θα φτάνει έως και τα 25 ευρώ.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην προσφορά, τέλος, είναι να μην κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα. Στην περίπτωση που πραγματοποιήσουν είτε μερικό είτε ολικό cash out στοιχήματος, οι παίχτες δε θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Η Bet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι από τις κορυφαίες του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία