Δωρεάν στοίχημα με τη χρήση Viva Wallet στη Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet υποδέχεται μια νέο μέθοδο καταθέσεων στην ιστοσελίδα της, με μια προσφορά** που μηδενίζει το ρίσκο του πρώτου στοιχήματος που θα τοποθετήσει κάθε μέλος της. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος προσφέρει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ, σε κάθε μέλος της που θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το Viva Wallet, προκειμένου να μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό του.

 

Το Viva Wallet είναι το ελληνικό e-wallet που αποτελεί τον πλέον πρόσφατο τρόπο κατάθεσης στη λίστα συναλλαγών της Novibet. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του, δε συνοδεύεται από περιορισμούς και υποστηρίζει τη μεταφορά είτε μετρητών είτε χρημάτων από πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Και πλέον, χαρίζει στα μέλη της Novibet και ένα δωρεάν στοίχημα.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το Viva Wallet, προκειμένου να πραγματοποιήσει την επόμενή του κατάθεση, θα λάβει ένα δωρεάν στοίχημα. Για να πιστωθεί στον λογαριασμό του, θα πρέπει - μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσης - να τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα, σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιαδήποτε διοργάνωση επιθυμεί, σε σημείο που να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Αν το στοίχημα αυτό χάσει, δεν έχει παρά να στείλει ένα e-mail στο support@novibet.com, με θέμα «επιστροφή χαμένου στοιχήματος», και θα λάβει επιστροφή των χαμένων του χρημάτων, έως και το ποσό των 25 ευρώ, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Το στοίχημα αυτό, τέλος, θα μπορεί να τοποθετηθεί σε σημείο με μέγιστη απόδοση το 3.50.

 

Η Novibet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, ανακοίνωσε παράλληλα πως θα αναλαμβάνει στο εξής την πληρωμή κάθε προμήθειας που ενδεχομένως συνοδεύει συγκεκριμένες μεθόδους κατάθεσης, όπως το Viva Wallet και το τραπεζικό έμβασμα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να μεταφέρουν περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους, αφού δε θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν και προμήθεια.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία