Δωρεάν στοιχήματα στους προημιτελικούς του EURO από τη Novibet

Οι προημιτελικοί του EURO ξεκινούν σήμερα, με την αναμέτρηση της Πολωνίας με την Πορτογαλία να κάνουν την αρχή. Και τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα καθημερινά, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης φάσης του EURO, και να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο την επομένη!

 

Αναλυτικότερα, η Novibet χαρίζει καθημερινά ένα δωρεάν στοίχημα σε κάθε μέλος της. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει αξία έως και 20 ευρώ και θα επιτρέπει στους παίχτες να προχωρούν σε προβλέψεις χωρίς ρίσκο στους επόμενους αγώνες του EURO και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Για να είναι σε θέση, όμως, να διεκδικήσουν αυτά τα δωρεάν στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε έναν τουλάχιστον από τους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Το στοίχημα που θα τοποθετήσουν, μάλιστα, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 25 ευρώ και να είναι μονό. Τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αν κάποιος, λοιπόν, τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα στον αποψινό προημιτελικό της Πολωνίας με την Πορτογαλία, θα κερδίσει ένα δωρεάν στοίχημα έως 20 ευρώ, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την επόμενη ημέρα. Και, χάρη σε αυτό το δωρεάν στοίχημα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Τέλος η ιστοσελίδα Novibet προσφέρει τον αγώνα μεταξύ Πολωνίας-Πορτογαλίας και με 0% γκανιότα* ώστε τα μέλη της να επιλέξουν τη προσφορά** που επιθυμούν.

Η Novibet ιδρύθηκε το 2010 και από τον Δεκέμβριο του 2012 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας προσφέροντας στα μέλη της στοιχήματα αλλά και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία