Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Ανταμοιβές στο live του Βιλερμπάν-Ολυμπιακός

Σήμερα είναι η σειρά της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη Euroleague και οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βιλερμπάν, σε έναν αγώνα που καλύπτεται στοιχηματικά από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας. Παράλληλα, όσοι προτιμήσουν να στοιχηματίσουν μέσω της Novibet στο live θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά** και να διεκδικήσουν, όχι μόνο πιθανά κέρδη από τις προβλέψεις τους, αλλά και μια ανταμοιβή.

Εφόσον, μάλιστα, οι παίχτες καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**, η ανταμοιβή τους θα είναι σίγουρη, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη σημερινή προσφορά** της Novibet

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet υπόσχεται να ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Βιλερμπάν-Ολυμπιακός. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν μετά την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις αγορές που θα είναι διαθέσιμες στο live του Βιλερμπάν-Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημά τους.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα live στοιχήματα

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω απλές προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία