Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο Γαλλικό Όπεν

Όσοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου αναμένουν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, αυτοί του τένις στοιχηματίζουν στους κορυφαίους αγώνες του Γαλλικού Όπεν, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες και πλησιάζει προς την κορύφωσή του. Τα μέλη της Novibet που στοιχηματίζουν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά τένις της χρονιάς, μάλιστα, έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα κατά τη διάρκεια των σημερινών αγώνων του Γαλλικού Όπεν. Μέσω της προσφοράς** και εφόσον καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ώστε να προσπαθήσουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Live στοιχήματα για κέρδη και ανταμοιβές

Εφόσον δηλώσουν συμμετοχή στην σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, όπως αυτά περιγράφονται στους όρους και τις προϋποθέσεις. Εφόσον τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά, θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Άλλωστε, από τη στιγμή που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις, δεν έχει σημασία το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Στη σημερινή προσφορά** της, η Novibet μοιράζει μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο, ανάλογα με την αξία των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρία στοιχήματα διαφορετικής αξίας. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν live στοιχήματα μικρής αξίας θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι τοποθετήσουν live στοιχήματα μεσαίας αξίας ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν live στοιχήματα μεγάλης αξίας ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Να σας ενημερώσουμε πως για σήμερα η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα του Γαλλικού Όπεν ανάμεσα σε Μάριν Τσίλιτς και Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία