Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Επιπλέον αξία στον αγώνα της ημέρας!

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις και όσοι θέλουν να διαλέξουν τον αγώνα της ημέρας και να στοιχηματίσουν σε αυτόν θα δυσκολευτούν αρκετά. Άλλωστε, για σήμερα έχουν προγραμματιστεί αγώνες σε αρκετές κορυφαίες διοργανώσεις, όπως η Premier League, η Primera Division και τα Κύπελλα Ελλάδας, Γαλλίας και Γερμανίας.

Τα μέλη της Mybet, όμως, δε χρειάζεται να δυσκολευτούν και να διαλέξουν. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας το έχουν για αυτούς και συνοδεύουν τον αγώνα της ημέρας με μία προσφορά που υπόσχεται επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Ο αγώνας της ημέρας στην στοιχηματική εταιρεία Mybet είναι αυτός του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν θα λάβουν μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

 

Ανταμοιβή στα στοιχήματα του Μπάγερν-Ντόρτμουντ

Αναλυτικότερα, η Mybet υπόσχεται σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Κυπέλλου Γερμανίας να τους ανταμείψει με την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς ρίσκο. Χάρη σε αυτό το στοίχημα, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, στον συγκεκριμένο ή σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Βέβαια, για να δικαιούνται την ανταμοιβή της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Ποιοι δικαιούνται την ανταμοιβή;

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά θα έχουν όσοι εγγραφούν σε αυτή και έπειτα στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ,μέσα σε αυτούς είναι και οι Έλληνες πάικτες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας. Το στοίχημα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να είναι μονό και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Τέλος, θα πρέπει το στοίχημα να περιέχει σωστή πρόβλεψη και να κερδίσει, προκειμένου να αποφέρει την ανταμοιβή που υπόσχεται η Mybet.

Με αυτόν τον τρόπο, όσοι εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της Mybet θα μπορέσουν έπειτα να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να ρισκάρουν τα δικά τους χρήματα. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός, εντός των επόμενων τριών ημερών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία