Προσφορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ από την εταιρία στοιχήματος Mybet

Η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, καλύπτει όλους τους αγώνες των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί Πάγου και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τοποθετώντας τα στοιχήματά τους σε μία από τις δεκάδες αγορές που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες, όσοι στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα της διοργάνωσης θα μπορέσουν να διεκδικήσουν παράλληλα και μια ανταμοιβή.

Η νέα προσφορά της Mybet ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Καναδά και Γερμανία που διεξάγεται στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και μπορεί να αποφέρει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσους δηλώσουν συμμετοχή και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Ανταμοιβές ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Οι παίχτες που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που προσφέρει η Mybet θα πρέπει μεν να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, αλλά δε θα χρειαστεί να ανησυχούν για το αν θα κερδίσουν, προκειμένου να εισπράξουν την ανταμοιβή τους. Είτε το στοίχημά τους κερδίσει είτε χάσει, εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα τους αποφέρει την ανταμοιβή που δικαιούνται.

Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος θα είναι ίση με το 20% του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν στο Καναδάς-Γερμανία, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα έχει ισχύ τριών ημέρων. Τέλος, το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία