Ανταμείβει τα live στοιχήματα στην Bundesliga η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet έχει ξεκινήσει να βάζει τα μέλη της στο κλίμα των Χριστουγέννων, ανακοινώνοντας σε σχεδόν καθημερινή βάση εορταστικές προσφορές που αφορούν κυρίως σε αγώνες ποδοσφαίρου. Εκμεταλλευόμενοι τις συγκεκριμένες προσφορές και τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ανταμοιβές, όπως τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η σημερινή προσφορά της Mybet.

Η εν λόγω προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν σήμερα live στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου της Bundesliga και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Όροι συμμετοχής στην σημερινή προσφορά της Mybet

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται σήμερα η Mybet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, αποκλειστικά στους σημερινούς αγώνες της Bundesliga. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν live στοιχήματα, συνολικής αξίας 30 ευρώ, σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Τα σημεία που θα επιλέξουν, όμως, θα πρέπει να έχουν απόδοση 1.70 και άνω.

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή που θα προκύψει από τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 1/3 του ποσού που θα στοιχηματίσουν live στην Bundesliga, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Το στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

H Mybet είναι από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας οι οποίες ανακοινώνουν συνεχώς προσφορές για διάφορα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Όπως και προχτές επέλεξε την γερμανική Bundesliga για να χαρίσει στα μέλη της στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία