Ανταμοιβές στο νέο στοιχηματικό app της Novibet

Πριν μερικές εβδομάδες, η Novibet ανανέωσε την εμφάνιση της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, αλλά και το στοιχηματικό app της, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν τις προβλέψεις τους σε δεκάδες αθλήματα και εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα, μέσω του κινητού τους. Το νέο app προσφέρει αρκετές βελτιωμένες λειτουργίες, ενώ όσοι το εγκαταστήσουν στο κινητό τους θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και μια νέα προσφορά**.

Η νέα προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν το πρώτο στοίχημά τους μέσω του app της Novibet με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Χάρη σε αυτή την προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο από το κινητό τους, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός επιθυμούν.

 

Τα βήματα συμμετοχής στην προσφορά**

Το πρώτο βήμα για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet είναι να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν στο κινητό τους το νέο app. To στοιχηματικό app είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις – μία για Android κινητά και μία για iPhone.

Έπειτα, θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους (ή αν δεν έχουν, να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό) και να τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα, έως τις 20 Οκτωβρίου. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω και αυτή είναι η μόνη προϋπόθεση. Άλλωστε, η αξία του και το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθεί δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία δεν έχει καν αν το στοίχημα κερδίσει ή χάσει – σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρει μια ανταμοιβή, εντός 24 ωρών από τη διευθέτησή του.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω του app της Novibet, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή. Η εν λόγω ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς τη χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό. Η αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο, τέλος, θα είναι ίση με αυτή του mobile στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Το νέο app της Novibet αλλά και η προσφορά** που ανακοίνωσε αφορά και τους Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία