Ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet: Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο Champions League

Όπως συμβαίνει συνήθως σε ημέρες που κατακλύζονται από αγωνιστική δράση (όπως η σημερινή), η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά**, η οποία μπορεί να αποφέρει γενναιόδωρες ανταμοιβές σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε επιλεγμένες διοργανώσεις. Την τιμητική του σήμερα έχει το Champions League, οι αγώνες του οποίου συμμετέχουν στη νέα προσφορά** της Novibet.

Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Champions League. Όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να αυξήσει το υπόλοιπο των λογαριασμών τους.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τέσσερα live στοιχήματα σε οποιουσδήποτε από τους σημερινούς αγώνες του Champions League. Τα στοιχήματα θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα. Τέλος, το κάθε στοίχημα θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά**.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τέσσερα τέτοια στοιχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων του Champions League θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα δελτία τους.

 

Η ανταμοιβή για τα σημερινά live στοιχήματα

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν οι νικητές της προσφοράς** θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του θα είναι συγκεκριμένη και θα εξαρτάται και από την αξία των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν στο πλαίσιο της προσφοράς**. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 20-49,99 ευρώ θα λάβουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 50-99,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 100 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Εκτός από την ανανταμοιβή στα live στοιχήματα του Champions League η Novibet για σήμερα επέλεξε και τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ίντερ για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Και τις δύο αυτές προσφορές** αλλά και πολλές άλλες που προσφέρει η Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία