Με ανταμοιβή τα στοιχήματα στο Βραζιλία-Βενεζουέλα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν σήμερα στις εταιρίες στοιχημάτων είναι αυτός ανάμεσα σε Βραζιλία και Βενεζουέλα, που διεξάγεται για το Copa America. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει και στο πρόγραμμα προσφορών** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, καθώς συνοδεύεται από μια προσφορά** που υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, μάλιστα, θα λάβουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Ωστόσο, θα πρέπει να επαληθευθεί ένα σενάριο που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, προκειμένου να ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά**.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet και να διεκδικήσουν την αποζημίωση θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εισπράξουν την ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Για να μοιράσει, όμως τις ανταμοιβές, η Novibet απαιτεί να επαληθευθεί ένα συγκεκριμένο σενάριο: να σημειωθεί ένα γκολ μετά το 85’ του αγώνα.

 

Η ανταμοιβή για τους παίχτες

Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο της Novibet για το Βραζιλία-Βενεζουέλα, τα κατάλληλα στοιχήματα θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των επόμενων 24 ωρών και θα έχει συγκεκριμένη αξία. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο, ενώ τα κέρδη που θα αποφέρει σε όσους το χρησιμοποιήσουν και προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Να θυμίσουμε τέλος, πως για την προσφορά** της 0% γκανιότας* η Novibet επέλεξε τον αγώνα Βολιβία-Περού για το Copa America.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία