Ειδικά στοιχήματα για τη σημερινή κλήρωση του Champions League στη Novibet

Όσοι στοιχηματίζουν στους αγώνες του Champions League θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή, προκειμένου να επανέλθει η αγωνιστική δράση και να αποκτήσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Ακόμη και όσοι δε μπορούν να κάνουν υπομονή, όμως, μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια διαφορετική πτυχή της διοργάνωσης.

Πρόκειται για τη σημερινή κλήρωση των ημιτελικών, από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Champions League. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία, σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι, και αποτελεί αντικείμενο των νέων ειδικών στοιχημάτων που ανακοίνωσε η Novibet.

 

Τα ειδικά στοιχήματα για την κλήρωση του Champions League

Αναλυτικότερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας τα ζευγάρια των ημιτελικών που θα προκύψουν από τη σημερινή κλήρωση. Οι ενδιαφερόμενοι, όμως, καλά θα κάνουν να βιαστούν, αφού τα στοιχήματα θα κλείσουν λίγα λεπτά πριν την μεσημεριανή κλήρωση.

Αναλυτικότερα, στην στοιχηματική εταιρεία Novibet υπάρχουν τέσσερα τέτοια ειδικά στοιχήματα. Κάθε στοίχημα αφορά σε μία ομάδα και στην αντίπαλο που θα προκύψει από την κλήρωση. Με άλλα λόγια, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ρόμα, της Μπάγερν Μονάζου και της Λίβερπουλ.

Κάθε επιλογή συνοδεύεται από τη δική της απόδοση – ωστόσο, εφόσον πρόκειται για κλήρωση και για ενδεχόμενα που έχουν τις ίδιες πιθανότητες επιβεβαίωσης, οι αποδόσεις είναι ίδιες σε κάθε σημείο, στο 2.90.

Όσοι θέλουν, λοιπόν, να τοποθετήσουν ένα ειδικό στοίχημα στο αποτέλεσμα της κλήρωσης του Champions League, δεν έχουν παρά να ανοίξουν την ιστοσελίδα της Novibet και να επιλέξουν μία από τις ομάδες και την αντίπαλο που πιστεύουν πως θα προκύψει από την κληρωτίδα.

Και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στην κλήρωση του Champions League μέσω της Novibet μιας και η ιστοσελίδα ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία