Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Ενισχυμένες αποδόσεις στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει ανακοινώσει σήμερα χιλιάδες νέα στοιχήματα για τους αγώνες ποδοσφαίρου της ημέρας και κάποια από αυτά ξεχωρίζουν, λόγω της αξίας που προσφέρουν (όπως η 0% γκανιότα* στον αγώνα Μονακό-Λυών). Κάποια άλλα, όμως, υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις και υπόσχονται στους παίχτες περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ανακοίνωσε μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία αφορούν σε διαφορετικές πτυχές αγώνων από το αγγλικό, το γαλλικό και το βελγικό πρωτάθλημα, και συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις, που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Τα ειδικά στοιχήματα που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις βρίσκονται στην σχετική ενότητα της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet και αφορούν σε διαφορετικούς σημερινούς αγώνες, καθώς και σε διαφορετικές αγορές.

Για παράδειγμα, το πρώτο από αυτά προβλέπει ότι η Λίβερπουλ θα κερδίσει στον σημερινό αγώνα της απέναντι στη Νόργουιτς και θα σκοράρει ο Μανέ. Το συγκεκριμένο στοίχημα συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση του 2.15. Στον ίδιο αγώνα, το επόμενο στοίχημα προβλέπει ότι η Λίβερπουλ θα κερδίσει και στα δύο ημίχρονα του αγώνα και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση του 2.40. Τέλος, το τρίτο στοίχημα στο Λίβερπουλ-Νόργουιτς προβλέπει ότι θα σκοράρουν οποιαδήποτε οι Σαλάχ και Μανέ και συνοδεύεται από την απόδοση 3.00.

Τα υπόλοιπα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet συνδυάζουν αποτελέσματα σε περισσότερους από έναν αγώνες. Συγκεκριμένα, ένα από αυτά προβλέπει ότι θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους (ενάντια σε Μαλίν, Νόργουιτς και Μονακό) οι Άντερλεχτ, Λίβερπουλ και Λυών. Η απόδοση σε αυτήν περίπτωση φτάνει το 6.00. Τέλος, στον αγώνα ανάμεσα σε Μονακό και Λυών, το στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης της Novibet προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο (GG) και θα έχουμε over 2,5. H απόδοση εδώ έχει ενισχυθεί στο 2.60.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα μόνο έως την έναρξη των σχετικών αγώνων, καθώς οι ενισχυμένες αποδόσεις δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία