Ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Copa del Rey στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου της εβδομάδας που έρχεται είναι ο τελικός του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο 25 Μαΐου. Αν και μας χωρίζουν ακόμη αρκετές ημέρες από τη διεξαγωγή του, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει φροντίσει να ανακοινώσει δεκάδες στοιχηματικές αγορές και εκατοντάδες επιλογές για εκείνους που θέλουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Εκτός των συνηθισμένων επιλογών, όμως, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τον τελικό της διοργάνωσης. Έτσι, όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στο Μπαρτσελόνα-Βαλένθια μπορούν να αγνοήσουν τις συνηθισμένες προβλέψεις και να διεκδικήσουν κέρδη σε κάποιες πιο πρωτότυπες.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Goalbet για το Μπαρτσελόνα-Βαλένθια

Η νέα κατηγορία στοιχημάτων που ανακοίνωσε η Goalbet για τον τελικό του Copa del Rey αποτελείται από μία αγορά, η οποία καλεί τους παίχτες να προβλέψουν, όχι μόνο το νικητή του αγώνα, αλλά και τη μέθοδο νίκης. Για παράδειγμα, μπορούν να προβλέψουν αν η Μπαρτσελόνα ή η Βαλένθια κερδίσουν τον τελικό, στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι. Κάθε σημείο συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, ανάλογα με τις πιθανότητες επιβεβαίωσης κάθε πρόβλεψης.

Το φαβορί από τα παραπάνω στοιχήματα είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με απόδοση 1.46, ενώ στο άλλο άκρο βρίσκεται η νίκη της Βαλένθια στη διαδικασία των πέναλτι, με απόδοση 21.00.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του τελικού του Copa del Rey και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε κάτι διαφορετικό δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τις δικές τους προβλέψεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία