410 στοιχήματα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet!

H τρέχουσα αγωνιστική της ελληνικής Superleague στο ποδόσφαιρο σημαδεύεται από το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε έναν αγώνα που καταφέρνει να ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος αλλά και στις προσφορές από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ειδικά όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε δεκάδες πτυχές του αγώνα, χάρη στην τεράστια ποικιλία που προσφέρουν τα στοιχήματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Τα μέλη της Goalbet, άλλωστε, θα έχουν στη διάθεσή τους 410 επιλογές, όσα ακριβώς στοιχήματα έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι για τον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

 

Συνηθισμένες και ασυνήθιστες επιλογές στο ντέρμπι των αιωνίων

Οι πρώτες και πιο συνηθισμένες επιλογές που έχουν τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet που θα στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αφορούν στο τελικό αποτέλεσμα (1Χ2), στο σκορ (ακριβές σκορ και σκορ ημιχρόνου), στον αριθμό των γκολ (over/under και σύνολο γκολ), στους σκόρερ (πρώτος, τελευταίος και σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής) και σε άλλες αγορές, όπως το χάντικαπ, το GG/NG και το ημίχρονο/τελικό.

Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και πιο ασυνήθιστες προβλέψεις, σε αγορές όπως η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα, το ασιατικό χάντικαπ και άλλες. Και, τέλος, υπάρχουν και οι πιο σπάνιες αγορές, όπως τα μονά/ζυγά, τα γκολ της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, το να νικήσει μια ομάδα χωρίς να δεχθεί γκολ, το αποτέλεσμα στα πρώτα 10 λεπτά και άλλες.

Όλες οι παραπάνω αγορές, τέλος, θα είναι διαθέσιμες έως την έναρξη του αγώνα και οι παίχτες που θα τις επιλέξουν θα μπορούν να τοποθετήσουν με εξαιρετικά απλό τρόπο τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, όσοι προτιμούν το live στοίχημα θα μπορούν να συναντήσουν άλλες τόσες επιλογές, με κάποιες από αυτές να προσφέρονται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία