Νέα ειδικά στοιχήματα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet για το Μουντιάλ

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει ήδη ανακοινώσει τα σημεία και τις αποδόσεις των αγώνων των ομίλων του Μουντιάλ, αλλά παράλληλα έχει δημιουργήσει και μια σειρά από μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα που ζητούν από τους παίχτες να προβλέψουν διαφορετικές πτυχές της διοργάνωσης. Τα στοιχήματα αυτά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για πολλούς παίχτες και, όπως μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν η Novibet, είναι πολλά και άκρως ενδιαφέροντα, καθώς σε αυτά προστίθενται συνεχώς νέες επιλογές.

Βέβαια, οι παίχτες που θα θελήσουν να τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, αφού η συντριπτική πλειοψηφία τους θα διευθετηθεί στις τελικές φάσεις και στην ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

 

Ειδικά στοιχήματα για κάθε γούστο στο Μουντιάλ

Η πρώτη κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων της Novibet είναι αρκετά συνηθισμένη και περιλαμβάνει προβλέψεις για το νικητή της διοργάνωσης, το ζευγάρι του τελικού, τις ομάδες που θα φτάσουν στα προημιτελικά ή στα ημιτελικά, καθώς και το από ποια ήπειρο θα προέρχεται η νικήτρια ομάδα. Παράλληλα, οι παίχτες έχουν και την επιλογή της διπλής ευκαιρίας για τη νικήτρια του Μουντιάλ, αλλά και στοιχήματα για τη Χρυσή Μπάλα και το Χρυσό Γάντι. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν κάποια ομάδα θα αποκλειστεί αήττητη, αν η νικήτρια θα κερδίσει για πρώτη φορά το Μουντιάλ, αλλά και αν οι παίχτες της νικήτρια ομάδας θα φοράνε εμφανίσεις της Nike, της Adidas ή άλλης αθλητικής εταιρίας!

Παράλληλα, υπάρχουν νέα ειδικά στοιχήματα και σε άλλες πτυχές του Μουντιάλ. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε επιδόσεις επιλεγμένων παιχτών και ομάδων για το σύνολο της διοργάνωσης, στις βαθμολογίες των ομίλων, στα ρεκόρ που ενδεχομένως καταρριφθούν, αλλά και στη νέα μέθοδο του VAR! Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε ποιον όμιλο θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο το νέο σύστημα, αλλά και στο αν θα χρειαστεί σε συγκεκριμένους αγώνες.

Στα ειδικά αυτά στοιχήματα για το επερχόμενο Μουντιάλ μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι της διοργάνωσης καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας. Επιπλέον να σας θυμίσουμε το νέο παιχνίδι προγνωστικών Bet Royale που ανακοίνωσε η Novibet για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία