Δυνατότητα δημιουργίας αγοράς στο Ολυμπιακός-Μακάμπι προσφέρει η Bet365

H ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 επέκτεινε πρόσφατα τη λειτουργία της υπηρεσίας “Φτιάξτε Αγορά” και στο μπάσκετ και τα μέλη της μπορούν πλέον να προσθέτουν αγορές από τον ίδιο αγώνα στο ίδιο δελτίο, δημιουργώντας ένα μονό στοίχημα με αυξημένη απόδοση. Η νέα αυτή δυνατότητα είναι διαθέσιμη και στον σημερινό αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπακάμπι Τελ Αβίβ και αυξάνει σημαντικά τις επιλογές που μπορούν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη στον αγώνα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επιλέξουν το “Φτιάξτε Αγορά” και να προσθέσουν τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν στο δελτίο τους. Και με αυτόν τον τρόπο, θα δουν μια συνολική απόδοση στο στοίχημά τους.

 

Οι επιλογές που προσφέρει η Bet365 στο Ολυμπιακός-Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:05 την Μακάμπι Τελ-Αβίβ, στο πλαίσιο της Euroleague, και η εταιρία στοιχημάτων Bet365 προσφέρει αρκετές στοιχηματικές επιλογές στα μέλη της. Οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές μπορούν να συνδυαστούν μέσω της υπηρεσίας “Φτιάξτε Αγορά” και να συνυπάρξουν στο ίδιο στοίχημα, αυξάνοντας την απόδοση.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε νίκη του Ολυμπιακού, στο over 155,5 και στο να έχει ο Ολυμπιακός το υψηλότερο σκοράρισμα σε περίοδο. Με αυτόν τον τρόπο, θα συνδυάσουν τρία διαφορετικά στοιχήματα και τρεις αποδόσεις, οι οποίες θα συνδυαστούν, προκειμένου να αποφέρουν υψηλότερα κέρδη.

Η διαδικασία δημιουργίας αγοράς, τέλος, είναι εξαιρετικά απλή στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Bet365. Οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν το Ολυμπιακός-Μακάμπι και έπειτα το “Φτιάξτε Αγορά”. Εκεί θα δουν ένα κενό μενού, στο οποίο απλά θα προσθέσουν τις αγορές και τα σημεία που τους ενδιαφέρουν. Κάθε φορά που θα προσθέτουν ένα νέο σημείο, η απόδοση θα υπολογίζεται αυτόματα και, μόλις είναι ικανοποιημένοι από τις επιλογές τους, δεν έχουν παρά να επιλέξουν το ποσό στοιχηματισμού και να καταχωρήσουν το στοίχημα.

Τέλος να θυμίσουμε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Bet365 μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία