Ποδοσφαιρικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν σήμερα και αύριο στο ποδόσφαιρο τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet είναι πολλές και, παρόλο που το Champions League δεν επιστρέφει αυτή την εβδομάδα, κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως η Premier League, το ιταλικό και το ισπανικό Κύπελλο, υπόσχονται θέαμα, συγκινήσεις και ευκαιρίες για διεκδίκηση κερδών. Εκτός των συνηθισμένων στοιχημάτων, μάλιστα, τα μέλη της Novibet έχουν στη διάθεσή τους και δύο ειδικά στοιχήματα, τα οποία υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με ενισχυμένα κέρδη.

Πρόκειται για δύο ειδικά στοιχήματα που συνδυάζουν διαφορετικά σημεία και συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε δύο στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων – ένα για σήμερα και ένα για αύριο. Το σημερινό αφορά στους αγώνες της Premier League και προβλέπει ότι οι Έβερτον, Λιντς και Μπρίστολ Σίτι θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους. Το στοίχημα αυτό συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 23.10.

Αντίστοιχα, το δεύτερο στοίχημα αφορά στο αυριανό El Clasico του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρόβλεψή του είναι ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG) και ότι το σύνολο των γκολ θα είναι over 3,5. Σε αυτήν την περίπτωση, η απόδοση έχει ενισχυθεί και αγγίζει το 2.55.

Τα δύο παραπάνω στοιχήματα υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τα επιλέξουν, υπό την προϋπόθεση ότι οι προβλέψεις τους θα επαληθευθούν. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet έχουν διορία έως την έναρξη κάθε αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν ένα από τα δύο (ή και τα δύο) ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet για σήμερα έχει ενεργοποιήσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα Λάτσιο και Μίλαν του ιταλικού Κυπέλλου. Όλες τις προσφορές** αυτές μπορούν αν τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία