Σχεδόν 600 ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Champions League στη Goalbet!

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet έχει ήδη ανακοινώσει τις αποδόσεις για τα στοιχήματα που θα θέλουν να τοποθετήσουν τα μέλη της στον τελικό του Champions League, προσφέροντας όλες τις βασικές αγορές και καλύπτοντας κάθε πτυχή και ενδεχόμενο του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη Goalbet και θέλουν να στοιχηματίσουν στον τελικό, μάλιστα, έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες από 600 επιλογές, χάρη στην τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και ειδικών στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα!

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο που να μην έχει καλύψει στοιχηματικά η Goalbet και πως οι παίχτες μπορούν να βρουν οποιοδήποτε στοίχημα επιθυμούν στην ιστοσελίδα της, ακόμη κι αν δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα!

 

Άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στον τελικό του Champions League

Οι δεκάδες στοιχηματικές αγορές που καλύπτει στον τελικό του Champions League η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη είναι οι πιο συνηθισμένες, όπως αυτή του 1Χ2, του over/under στα γκολ (με 14 επιλογές), του χάντικαπ, του ημίχρονου/τελικού και πολλών ακόμη. Η δεύτερη είναι οι λιγότερο συνηθισμένες, όπως η διπλή ευκαιρία, το GG/NG, το ασιατικό χάντικαπ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο ημίχρονο, να κερδίσει μία ομάδα χωρίς να δεχθεί γκολ και άλλες. Και η τρίτη περιλαμβάνει πιο σπάνιες αγορές, όπως τα περισσότερα γκολ γηπεδούχου ή φιλοξενούμενου, το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ και τα ειδικά των παιχτών. Όλες οι παραπάνω αγορές περιλαμβάνουν μια σειρά από σημεία, που αποτελούν και τις στοιχηματικές επιλογές των παιχτών. Και όπως είναι λογικό, όλες τους συνοδεύονται και από την αντίστοιχη απόδοση.

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν ένα από τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα, το Σάββατο στις 21:45. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε θα δούμε τις ίδιες, μα και νέες αγορές και στο live του αγώνα, στην Goalbet, η οποία να σας υπενθυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να εκμετελλευτούν τις προσφορές της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία