Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υποδέχεται από σήμερα το επόμενο τριήμερο, ένα τριήμερο γεμάτο από κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, που διεξάγονται στο πλαίσιο των σημαντικότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Και, όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δεν αρκέστηκαν μόνο στο να καλύψουν στοιχηματικά τους κορυφαίους αγώνες, αλλά φρόντισαν να ανακοινώσουν και μια σειρά ενισχυμένων αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία.

Τα σημεία αυτά αποτελούν ουσιαστικά συνδυαστικά στοιχήματα που περιλαμβάνουν διαφορετικά αποτελέσματα από κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου του επόμενου τριημέρου. Και οι παίχτες που θα τα εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις ενισχυμένες αποδόσεις που τα συνοδεύουν.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις του τριημέρου

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που θα συναντήσουν τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet περιλαμβάνουν σημερινούς αγώνες, καθώς και αγώνες του Σαββατοκύριακου. Καθένα από αυτά συνδυάζει μια σειρά από αποτελέσματα και συνοδεύεται από ενισχυμένες αποδόσεις.

Για παράδειγμα, το στοίχημα που αφορά στους σημερινούς αγώνες προβλέπει ότι Ράγιο Βαγεκάνο, Λιντς και Λιόν θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους. Η ενισχυμένη απόδοση στο στοίχημα αγγίζει το 7.25.

Το αυριανό στοίχημα, από την άλλη, προβλέπει ότι θα σημειωθούν over 2,5 γκολ στους αγώνες των Τσέλσι, Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας και συνοδεύεται από απόδοση 7.80.

Για την Κυριακή, τέλος, η Novibet ανακοίνωσε δύο στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων. Το πρώτο προβλέπει ότι θα καταφέρουν να σκοράρουν αμφότεροι οι Χ. Κέιν και Ρ. Λουκάκου στους αγώνες τους και συνοδεύεται από απόδοση 6.20. Και το δεύτερο προβλέπει ότι Νάπολι, Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους και συνοδεύεται από απόδοση 4.65.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη των αγώνων που περιλαμβάνουν και μπορούν να τα τοποθετήσουν με τον συνηθισμένο τρόπο όλα τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet. Και όσοι δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία