Στοιχήματα για τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο στην στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Η στοιχηματική εταιρία Meridianbet προσφέρει κατά καιρούς πολλά και ενδιαφέροντα στοιχήματα στα μέλη της, ορμώμενη από την επικαιρότητα στα γήπεδα ανά τον κόσμο. Και αυτές τις ημέρες, το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο και το μέλλον του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι περισσότεροι bookmakers, βέβαια, θεωρούν απλά θέμα χρόνου την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας. Η Meridianbet, όμως, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να ανακοινώσει μια σειρά στοιχημάτων για τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο! Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποιος προπονητής θα αναλάβει τη θέση του, όταν αυτός αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Οι επιλογές της εταιρείας στοιχημάτων Meridianbet

Στη σελίδα με τα ειδικά στοιχήματα της Meridianbet υπάρχει και η επιλογή για το νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι επιλογές ξεπερνούν τις 10. Ανάμεσά τους, βρίσκονται φαβορί και αουτσάιντερ, καθώς και μια σειρά γνωστών προπονητών που έχει ακουστεί ότι μπορεί να αντικαταστήσουν τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, με απόδοση 2.00. Τα υπόλοιπα φαβορί συνοδεύονται από υψηλότερες αποδόσεις, όπως το 7.00 του Αντόνιο Κόντε, το 10.00 του Μαουρίσιο Ποκετίνο και το 12.50 του Λορέντ Μπλανκ. Από εκεί και πέρα, οι αποδόσεις αυξάνονται ακόμη περισσότερο και αγγίζουν ακόμη και το 100.00, για επιλογές όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Λουίς Φαν Γκάαλ.

Όλες οι επιλογές  θα συνεχίσουν να ισχύουν για μερικές ακόμη ημέρες στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Meridianbet, αφού οι υπεύθυνοι έχουν προβλέψει ως ημερομηνία λήξης τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

H Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει ότι στα στοιχηματά της μπορούν να παίξουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος. Επιπλέον να σας θυμίσουμε πως στα μέσα καλοκαιριού η Meridianbet είχε ανακοινώσει ξανά ειδικά στοιχήματα για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία