Στρασβούργο-ΑΕΚ με ειδικά σοτιχήματα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Οι αγώνες του Champions League στο μπάσκετ επιστρέφουν και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Στρασβούργο, σε έναν αγώνα που καλύπτει με πολλές επιλογές η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365. Τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να περιμένουν έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους, ή να στοιχηματίσουν σε ένα από τα εκατοντάδες σημεία που προσφέρονται πριν το τζάμπολ.

Ειδικά όσοι προτιμούν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετά στοιχήματα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και κάποια ειδικά, που αφορούν μεταξύ άλλων στις επιδόσεις των ομάδων, των παιχτών, των περιόδων ή των ημιχρόνων. Τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του Στρασβούργο-ΑΕΚ και έπειτα θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Bet365 στο Στρασβούργο-ΑΕΚ

Η Bet365 προσφέρει διαφορετικές κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων για τον σημερινό αγώνα του Champions League. Οι παίχτες που θα επιλέξουν τα κύρια props θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε αγορές όπως το εναλλακτικό χάντικαπ, η διαφορά νίκης, το ημίχρονο ή η περίοδος με το υψηλότερο σκορ και άλλα. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στα props ημιχρόνου ή περιόδων, με επιλογές όπως η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει συγκεκριμένους πόντους, το να φτάσουν και οι δύο ομάδες σε έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων, τα μονά/ζυγά και άλλα.

Τέλος, τα μέλη της Bet365 θα μπορούν να στοιχηματίσουν και στα props κάθε ομάδας, επιλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικές αγορές. Για παράδειγμα, θα μπορούν να στοιχηματίσουν στην ομάδα με το υψηλότερο σκορ ανά περίοδο, στα εναλλακτικά συνολικά και σε άλλες αγορές, που αφορούν σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα.

Παρόμοιες εκδοχές των παραπάνω στοιχημάτων θα είναι διαθέσιμες και στο live στοίχημα της Bet365 και οι παίχτες θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να στοιχηματίσουν και μετά την έναρξη του αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Τέλος μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Bet365 μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία