Ελλάδα-Ιταλία με περισσότερα από 600 στοιχήματα στην εταιρεία στοιχημάτων Meridianbet

Η εταιρεία στοιχημάτων Meridianbet καλύπτει στο σύνολό τους τους προκριματικούς αγώνες του EURO 2020 και από το πρόγραμμά της δε θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε ο αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία. Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, μάλιστα, έχουν στη διάθεσή τους εκατοντάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών.

Άλλωστε, η Meridianbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, δεν έκανε… οικονομία στα στοιχήματα που προσφέρει και έχει ανακοινώσει περισσότερα από 600 στοιχήματα για όσους θέλουν να διεκδικήσουν χρήματα στο Ελλάδα-Ιταλία.

 

Τα στοιχήματα της Meridianbet για το Ελλάδα-Ιταλία

Τα στοιχήματα που προσφέρει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της η Meridianbet ξεπερνούν τα 600 και καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα. Παράλληλα, πολλά από αυτά είναι συνδυαστικά στοιχήματα που υπόσχονται να αποφέρουν ακόμη περισσότερα κέρδη σε όσους τα επιλέξουν και προβλέψουν σωστά.

Τα πρώτα στοιχήματα που προσφέρει στο Ελλάδα-Ιταλία η Meridianbet είναι και τα πιο συνηθισμένα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, στο over/under, στο ακριβές σκορ, στο χάντικαπ, στο GG/NG και στο ημίχρονο/τελικό. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ, αλλά και στις επιδόσεις κάθε ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους και κάποια πιο ασυνήθιστες επιλογές. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στη δεύτερη ευκαιρία, στο ισοπαλία όχι στοίχημα, στα μονά/ζυγά, στο αποτέλεσμα κάθε ημιχρόνου και στο ασιατικό χάντικαπ.

Τέλος, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν και κάποια στοιχήματα που συνδυάζουν διαφορετικές πτυχές του αγώνα, όπως το τελικό αποτέλεσμα και GG/NG, το τελικό αποτέλεσμα και ο αριθμός των γκολ και το GG/NG και η διπλή ευκαιρία.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αποδόσεις και θα παραμείνουν ανοιχτά έως την έναρξη του αγώνα. Μόλις η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιταλία ξεκινήσει, αυτά θα αντικατασταθούν από νέα στοιχήματα, στη live πλατφόρμα της Meridianbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία