Χιλιάδες στοιχήματα για την Premier League στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της Premier League, με σκοπό να δικαιολογήσουν τη φήμη του πρωταθλήματος ως ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης. Καθένας από αυτούς τους αγώνες, όπως είναι φυσικό, θα συνοδεύεται και από πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού από τις εταιρίες στοιχημάτων και οι παίχτες στου στοιχήματος θα μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Στην περίπτωση των μελών της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, μάλιστα, οι επιλογές που θα έχουν οι παίχτες αγγίζουν τις μερικές χιλιάδες! Η Goalbet καλύπτει όλες τις αναμετρήσεις της Premier League για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και προσφέρει εκατοντάδες στοιχήματα σε καθεμία από αυτές.

 

Εκατοντάδες στοιχήματα σε κάθε αγώνα από την Goalbet

Αναλυτικότερα, το Σάββατο και την Κυριακή διεξάγονται συνολικά 10 αγώνες στο πλαίσιο της Premier League. Καθένας από αυτούς έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστοσελίδα της Goalbet και συνοδεύεται από εκατοντάδες στοιχήματα – τουλάχιστον 500 σε κάθε αγώνα!

Ειδικά κάποιες κορυφαίες αναμετρήσεις, όπως αυτή ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Άρσεναλ και αυτή ανάμεσα σε Μπράιτον και Τσέλσι, συνοδεύονται από 613 και 609 στοιχήματα αντίστοιχα! Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι παίχτες θα μπορέσουν να βρουν την πρόβλεψη που τους ενδιαφέρει και να διεκδικήσουν κέρδη μέσω αυτής.

 

Οι στοιχηματικές αγορές που προσφέρει η Goalbet

Για να φτάσει στο σημείο να ανακοινώνει 600+ στοιχήματα στους αγώνες της Premier League, η Goalbet έχει φροντίσει να καλύπτει όλες τις δημοφιλείς και μη στοιχηματικές αγορές σε κάθε αναμέτρηση. Εκτός από τις πολύ συνηθισμένες (1Χ2, over/under, χάντικαπ, ημίχρονο/τελικό και GG/NG), η Goalbet προσφέρει και λιγότερο συνηθισμένες αγορές (ισοπαλία όχι στοίχημα, διπλή ευκαιρία, γκολ ημιχρόνου), μα και κάποιες αρκετά ασυνήθιστες (ασιατικό χάντικαπ, να κερδίσει δίχως να δεχθεί γκολ, μονά/ζυγά, περισσότερα γκολ).

Όλα τα στοιχήματα που έχει ήδη ανακοινώσει η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη κάθε αγώνα. Στο live στοίχημα, από την άλλη, τα υπάρχοντα θα συμπληρωθούν από νέα στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία