Ποικιλία ασιατικών στοιχημάτων στο Γιουβέντους-Ίντερ από την στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου στο σημερινό πρόγραμμα είναι ο ημιτελικός του Κυπέλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ και οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν μικρά ή μεγάλα κέρδη στον συγκεκριμένο έχουν πάρα πολλές επιλογές, σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες αγορών που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Ειδικά οι λάτρεις των ασιατικών στοιχημάτων, όμως, θα συναντήσουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στην Bet365, η οποία προσφέρει αρκετά στοιχήματα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 έχει ανακοινώσει μια σειρά από ασιατικά στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ, τα οποία αφορούν στο χάντικαπ, στα γκολ, στα κόρνερ και σε άλλες πτυχές του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Bet365 έως την έναρξη του αγώνα και θα αντικατασταθούν από νέα, κατά τη διάρκεια του live στοιχήματος.

 

Τα ασιατικά της Bet365 στο Γιουβέντους-Ίντερ

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ έχουν πάρα πολλές επιλογές στην Bet365 και κάποιες από αυτές βρίσκονται στην κατηγορία των ασιατικών. Όσοι επιλέξουν τη συγκεκριμένη κατηγορία θα δουν μια σειρά από επιλογές, που αφορούν διαφορετικές πτυχές του αγώνα.

Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ασιατικό χάντικαπ και στο εναλλακτικό ασιατικό χάντικαπ, καθώς και στον αριθμό των γκολ (και εδώ υπάρχει επιλογή εναλλακτικού χάντικαπ). Επίσης, μπορούν να στοιχηματίσουν σε ασιατικά του πρώτου ημιχρόνου, με αρκετές επιλογές στο χάντικαπ και στον αριθμό των γκολ. Τέλος, η Bet365 δίνει αρκετές επιλογές ασιατικών και σε άλλες κατηγορίες. Για παράδειγμα, μέσω των ασιατικών της Bet365, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των κόρνερ και των καρτών, μέσω δύο επιλογών: το χάντικαπ και τον συνολικό αριθμό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία